skip to Main Content

Asiakkaiden palaute

Veli Pelkonen, Kunnallisalan kehittämissäätiö

Sirpa vastaa Kunnallisalan kehittämissäätiön Tutkimusjulkaisut- ja Polemia-sarjan kielentarkistuksista. Hän tekee yhteistyötä eri tieteenalojen tutkijoiden kanssa ja varmistaa meille työllään, että tutkimustieto saadaan kuntien työntekijöille, kuntapäättäjille sekä kuntalaisille ymmärrettävällä ja hyvällä suomen kielellä. Joustavuus ja aikataulujen noudattaminen ovat kustannustoiminnassa tärkeitä, tässäkin Sirpaan on voinut luottaa.

Marjut Huhtala, Ammattikeittiöosaajat ry:n toiminnanjohtaja

Sirpa tarkistaa AmmattikeittiöOsaaja-jäsenlehtemme kieliasun huolellisesti ja laadukkaasti. Hänen kommenttinsa ovat arvokkaita lehtiartikkeleiden joustavuuden hiomisessa. Haluamme tuottaa jäsenillemme lukijaystävällistä ja sujuvaa tekstiä, ja tässä tavoitteessa Sirpa on tärkeä tuki ja yhteistyökumppani.

Olavi Piha, Aalto-yliopisto

Pitkäaikainen yhteistyömme laajan Suomen valimoteollisuus -kirjahankkeen parissa sujui alusta alkaen hienosti. Itse opin samalla paljon kielenhuollosta ja olen saanut palautetta Sirpalta sekä suullisesti että tekstin korjausmerkintöjen kautta. Yhteistyömme jatkuu edelleen, ja voin hyvillä mielin suositella Sirpan kielenhuoltopalveluja.

Miia Metsäpuro ja Tarja Honkala

Suosittelemme Sirpan kielenhuoltopalvelua lämpimästi kaikille, jotka tuskailevat opinnäytetyössään äidinkielen kanssa. Ulkopuolinen huomaa tekstin virheet aina paremmin kuin kirjoittaja itse. Työhön tehdyt korjaukset olivat selkeitä ja hyviä. Tekstin kaksi erillistä versiota olivat erittäin hyvät ja havainnollistavat. Kiitoksia vielä kerran.

Leila Mäkelä

Asiantuntijan on hyvä luottaa asiantuntijaan. Palvelussa nousi oma asiantuntijatekstini omalle tasolleen. Pitkän kirjoitusprosessin aikana omalle tekstilleen sokeutuu ja omat resurssit kohdentuvat asiasisällön tuottamiseen. Itselleni tuli yllätyksenä se, miten paljon opin palautteesta. Omaa kokemustani yhteistyöstä Sirpa Ovaskaisen kanssa kuvaavat sanat luotettava, asiansa tunteva, keskusteleva ja selkeä. Ensi kertaan!

Hanna Leena Meriläinen, ”Puhumisen paikat – Hetkiä Uudenkylän metsissä” -historiikki

Palautteena haluaisin lausua kiitokset siitä, että otit yhteyttä nopeasti ja viestitit selkeästi ja ystävällisesti. Tarjouksen voimassaoloaika oli vakuuttava ja toi itselleni hyviä rajoja päätöksentekoon, varsinkin kun olen kirjoittajana itse itseni pomo. Historiikkiin pystyit antamaan asiantuntevia ehdotuksia mm. muotisanojen korvaavuuksiin. Lisäksi virkkeiden pilkkominen osiin sujuvoitti tekstiä. Kunnioitit hienosti kirjoittajan omaa ääntä muokkausehdotuksissa ja annoit palautetta tekstistä yleisesti. Nopea toimitusaika ja yhteydenpito olivat hieno lisä. Kiitos sinulle. Ihana kuulla myös, että teksti oli sinulle ilo.

Vesa Hietanen

Kiitos paljon tekstini kielentarkistuksesta ja oikoluvusta. Olit tehnyt työn tehokkaasti ja ammattimaisesti. Voin hyvin suositella kielenhuoltopalvelua myös muille.

Back To Top