Asiakkaiden palaute

”Sirpa vastaa Kunnallisalan kehittämissäätiön Tutkimusjulkaisut- ja Polemia-sarjan kielentarkistuksista. Hän tekee yhteistyötä eri tieteenalojen tutkijoiden kanssa ja varmistaa meille työllään, että tutkimustieto saadaan kuntien työntekijöille, kuntapäättäjille sekä kuntalaisille ymmärrettävällä ja hyvällä suomen kielellä. Joustavuus ja aikataulujen noudattaminen ovat kustannustoiminnassa tärkeitä, tässäkin Sirpaan on voinut luottaa.”

Veli Pelkonen
tutkimusasiamies
Kunnallisalan kehittämissäätiö

”Kiitos paljon tekstini kielentarkistuksesta ja oikoluvusta. Olit tehnyt työn tehokkaasti ja ammattimaisesti. Voin hyvin suositella kielenhuoltopalvelua myös muille.”

Vesa Hietanen

”Parivuotinen yhteistyömme laajan Suomen valimoteollisuudesta kertovan tutkimuksen parissa on sujunut heti alusta alkaen hyvin. Itse olen oppinut paljon kielenhuollosta ja olen saanut palautetta Sirpalta sekä suullisesti että tekstin korjausmerkintöjen kautta. Yhteistyömme jatkuu, ja voin hyvillä mielin suositella Sirpaa oikolukuun ja kielentarkistukseen.”

Olavi Piha
Aalto-yliopisto
Suomen valimoteollisuus -kirjahanke

”Palautteena haluaisin lausua kiitokset siitä, että otit yhteyttä nopeasti ja viestitit selkeästi ja ystävällisesti. Tarjouksen voimassaoloaika oli vakuuttava ja toi itselleni hyviä rajoja päätöksentekoon, varsinkin kun olen kirjoittajana itse itseni pomo. Historiikkiin pystyit antamaan asiantuntevia ehdotuksia mm. muotisanojen korvaavuuksiin. Lisäksi virkkeiden pilkkominen osiin sujuvoitti tekstiä. Kunnioitit hienosti kirjoittajan omaa ääntä muokkausehdotuksissa ja annoit palautetta tekstistä yleisesti. Nopea toimitusaika ja yhteydenpito olivat hieno lisä. Kiitos sinulle. Ihana kuulla myös, että teksti oli sinulle ilo.”

Hanna Leena Meriläinen
”Puhumisen paikat – Hetkiä Uudenkylän metsissä” -historiikki

”Asiantuntijan on hyvä luottaa asiantuntijaan. Palvelussa nousi oma asiantuntijatekstini omalle tasolleen. Pitkän kirjoitusprosessin aikana omalle tekstilleen sokeutuu ja omat resurssit kohdentuvat asiasisällön tuottamiseen. Itselleni tuli yllätyksenä se, miten paljon opin palautteesta. Omaa kokemustani yhteistyöstä Sirpa Ovaskaisen kanssa kuvaavat sanat luotettava, asiansa tunteva, keskusteleva ja selkeä. Ensi kertaan!”

Leila Mäkelä

”Suosittelemme Sirpan kielenhuoltopalvelua lämpimästi kaikille, jotka tuskailevat opinnäytetyössään äidinkielen kanssa. Ulkopuolinen huomaa tekstin virheet aina paremmin kuin kirjoittaja itse. Työhön tehdyt korjaukset olivat selkeitä ja hyviä. Tekstin kaksi erillistä versiota olivat erittäin hyvät ja havainnollistavat. Kiitoksia vielä kerran.”

Miia Metsäpuro ja Tarja Honkala